Jyväskylän Sirkuskoulu :: Vapaavuorot

Vapaavuorot

TÄÄLLÄ ON SIRKUKSEN YDIN! HIIOP JA HIOMAAN TAITOJA!

Tantereen hulppeat välineet ja tilat ovat harjoittelupassilaisten ja yhdistyksen jäsenten käytössä viikottain vapaaseen harjoitteluun.

Vain harjoittelupassilaiset voivat varata paikkoja vapaavuorolle etukäteen.

HINNASTO:

Jos sinulla ei ole on harjoittelupassia vapaavuoromaksu on 10€ / henkilö. Perhevapaavuorolla huoltaja veloituksetta, eli 10€ / lapsi ja vanhempi, lisäperheenjäsen +5€.

Jos sinulla on harjoittelupassi vapaavuoro on tietysti maksuton. Perhevapaavuorolla vapaavuorolle pääsee myös veloituksetta lapsen/aikuisen mukana aikuinen/lapsi (samaan tapaan kuin ohjatuissa perheryhmissä), lisäperheenjäsen vain 5€ / henkilö.

Vapaavuoroille pääsee kesäkaudella 2017 myös Korkeakoululiikunnan liikuntatarralla! (vastaa 10€ kertamaksua vapaavuoroille ja perhevapaavuoroille)

Ajanvarauskalenterista näet viikon vapaavuorot ja vapaat paikat. Tarkista aina ajanvarauskalenterista, että vapaavuoro varmasti pidetään!

NÄIN TOIMITAAN VAPAAVUOROILLA:

-Ilmoittaudu valvojalle (oranssi paita). Jos vapaavuoro on jo alkanut, etsi hänet salista.

-Vapaavuoroilla liikutaan omalla vastuulla. Lämmittele, harjoittele itselle sopivia tehtäviä ja ota muut huomioon, kuten ohjatuilla tunneillakin. Välineiden käytössä ja sijoittelussa auttaa valvoja, jonka kanssa salia voi muunnella haluamakseen. Parkour Oppimiskeskus ry:n jäsenten vakuutus ei ole voimassa vapaavuoroilla.

-HUOM! Alaikäiset tarvitsevat tuplavolttien vapaavuoroharjoitteluun kirjallisen luvan huoltajalta. Kolmoisvoltit kielletty.

-Ota muut huomioon. Tramppa, patjat, kankaat ja välineet jaetaan kaikkien harjoittelijoiden kesken. Musiikin soitto tapahtuu valvojan korvien ehdoilla ja Tantereen stereoiden kautta.

-Alle 16-vuotiailla huoltaja mukana valvomassa. Nuoret 12-15-vuotiaat voivat harjoitella vapaavuoroilla ilman huoltajaa, mikäli ovat saaneet ohjaajalta suosituksen.

-Makeisten syöminen tai limonadien / energiajuomien juominen on kielletty.

-Auta uusia tyyppejä. Neuvo lämmittelyssä, harjoittelupisteen rakentamisessa ja jalkojen pesussa ja asianmukaisissa varusteissa (ei teräviä ketjuja, niittejä, vetskareita trampalle, permannolle eikä kankaisiin).

-Loppusiivous yhdessä. 5 minuuttia ennen vapaavuoron loppua

LISÄKSI:

Jos et omista harjoituspassia ja käyt vapaavuoroilla, sinun tulee liittyä Parkour Oppimiskeskus ry:n kannatusjäseneksi, jolloin myös hyväksyt vapaavuoroharjoittelun ehdot ja säännöt. Mainitse valvovalle ohjaajalle jos olet ensimmäistä kertaa paikalla.

Vapaavuoro alkaa ja päättyy ilmoitettuna aikana. Harjoitustiloissa ei voi harjoitella omatoimisesti ennen vuoroa tai sen jälkeen. Yli 18-vuotiaat harrastajat saavat käyttää voimaharjoittelutilaa ja permantoa salin aukioloaikoina, jos ajanvarauskalenterissa ei ole varauksia.

Mikäli osallistuja toistuvasti ja kehotuksista huolimatta jättää noudattamatta edellä lueteltuja sääntöjä tai muuten huolimattomalla tai sopimattomalla käytöksellä aiheuttaa riskitilanteita, voidaan hänet poistaa vapaavuorolta ilman korvausta ja mahdollisesti menettää oikeuden harjoitella vapaavuoroilla, kunnes Jyväskylän Sirkuskoulun ja Parkour Akatemian toimisto toisin päättää.