Parkour Akatemia :: Sivistymättömät -parkourfestivaali
Suomen ensimmäinen parkourfestivaali on nyt täällä! Tule elokuun toisena viikonloppuna Turkuun uudelleenmäärittämään ihmisotusten liikkumistottumukset ja kaupunkiympäristön käyttötavat!

Sivistymättömät on parkouria lajina ja kulttuurina edistävä kolmipäiväinen festivaali, johon kuuluu mm. jamittelua, haasteita, pelejä, videoita ja puheohjelmaa. Suuntia ohjelmaan haetaan niin parkourin perinteistä, nykytilasta kuin tulevaisuuden näkymistä. Festivaali järjestetään vapaaehtoisvoimin periaatteella “parkouraajalta parkouraajalle” - tarjoudu itsekin ohjelmanjärjestäjäksi tai talkoolaiseksi!
 
Sivistymättömät järjestää videohaasteen, jossa tavoitteena on kuvata uusi parkourvideo vajaassa kahdessa viikossa. Kaikki osallistujatiimit saavat videolleen esitysajan festarien eeppisestä videokatselmuksesta, jonka jälkeen sekä yleisön että tuomariston suosikit saavat yllätyspalkinnon.

Tukikohtana toimii Turun Parkour Akatemian päämaja Parkourverstas, joka on varattu Sivistymättömille koko viikonlopuksi. Iso osa ohjelmasta tapahtuu myös ulkosalla - mm. kuuluisat Yliopistonmäen spotit ovat vain 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kaikki osallistujat voivat yöpyä Parkourverstaalla, jossa käytössä on perusfasiliteetit vessasta jääkaappiin, mikroon ja keittimiin. Myös suihkuun luonnollisesti pääsee ja saunakin lämpiää (ainakin) lauantaina!

[Ohjelma]
 
[Videohaaste]
 
Sivistymättömät 2019 sopii kaikille yli 13-vuotaille. Kaikki ohjelmanumerot eivät välttämättä ole aloittelijaystävällistä, mutta jokaiselle löytyy runsaasti ohjelmaa! Alle 18-vuotailta edellytetään vanhemman lupalappua festivaalille saapuessa.

Ilmoittaudu mukaan helposti oheisesta linkistä! Ilmoittautumien on ilmaista - muistathan kuitenkin ilmoittaa mahdollisesta peruuntumisesta! Festivaalilla on 80 osallistujapaikkaa tekijätiimi mukaanlukien.

[ILMOITTAUTUMINEN] 

Lisätietoja
FB:ssa @sivistymattomat
spostilla turku.tapahtumat@parkourakatemia.fi
 
Tapahtumasivu Facebookissa: Sivistymättömät 2019 -parkourfestivaali