Parkour Akatemia :: SYKSY 2019

SYKSY 2019 OHJATUT RYHMÄT

Kevätkausi loppuu 29.4. Syyskauden ryhmiin ilmoittautuminen on nyt käynnissä. Syyskausi alkaa 26.8. ja loppuu 15.12.2019

ILMOITTAUDU RYHMIIN

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Kausimaksuja ei palauteta kauden alettua. Ryhmänvaihdokset mahdollisisia.
 

Harrastusryhmät

Valitse mieleisesi yksi tai useampi harrastusryhmä tarjolla olevista yksittäisistä ryhmistä. Parkourissa ei ole enää tarjolla syventävän tason ryhmiä koska valmenusryhmätoiminta korvaa syventävät ryhmät. Harrastamisen hinta määräytyy ryhmien lukumäärän mukaan. Yhden lasten ryhmän hinta syyskaudella 2018 on 140€. Toisesta tai useammasta ryhmästä samalle henkilölle tai sisarukselle tulee 15€ määräalennus koskien vain toista tai useampaa ryhmää.
 
Valmennusryhmät
 
Valmennusryhmissä sama pienryhmä harjoittelee kahdesti viikossa samojen valmentajien johdolla. Valmennusryhmien harjoittelussa yhdistyy sekä lajitaitojen että fysiikan kehittäminen tehokkaammin kuin harrastusryhmissä. Valmennusryhmään kannattaa hakeutua mikäli haluaa kehittyä enemmän ja nopeammin sekä kehittää parkourissa tarvittavia fyysisiä ominaisuuksia kuten voimaa, kimmoisuutta ja nopeutta. Valmennusryhmän kausimaksu on 255€.
 
Tarjoamme nyt myös mahdollisuutta yksityis- ja pienryhmäopetukseen Parkourissa, Cheer Akrossa, Akrossa, Trampassa ja Sirkuksessa. Opetus tapahtuu Vaultilla valittuna ajankohtana valitun ohjaajan kanssa.