Parkour Akatemia :: Tulitaide ja jongleeraus

Tulitaide ja jongleeraus

TULITAIDEKURSSI alkeet/alkeisjatko
la 25.11. - su 26.11.
klo 16:30-19:00
55€ (Tantereen harrastajille 45€)

MITÄ

Kaksipäiväisellä kurssilla käydään läpi sirkuksen välineenkäsittelyn universaaleja perusteita ja sovelluksia monipuolisilla välineillä. Pääpaino on pyöritettävillä välineillä (etenkin pitkät kepit, mutta myös lyhyet kepit, keilat/soihdut, poit, Devil Stick) ja käväisemme myös heittojongleerauksen maailmassa (pallot, keilat/soihdut). Voit seikkailla useiden välineiden maailmoissa tai valita itseäsi eniten kiehtovan. Kurssilta saa myös vinkkejä omien harjoitteluvälineiden rakentamiseen.

Hintaan sisältyy välineenkäsittelymaksu (tulivälineiden lainaus ja polttoainekulut).

MISSÄ

Kumpikin päivä aloitetaan Tanner-salilla (Ahjokatu 12) , jossa tutustumme sisätiloissa välineisiin, rakennamme koreografiaa ja kuivaharjoittelemme perus/haastavampia tekniikoita. Liekittely tapahtuu salin viereisellä aukiolla.

JONGLEERAUSVIIKONLOPUT avoin taso
la-su 28.-29.10. ja la-su 4.-5.11.
klo 10:30 - 13:30 
30€/yksi viikonloppu tai 50€/molemmat viikonloput (Tantereen harrastajat maksutta)

Ohjaaja Harri Varpasen neljän kerran intensiivikurssilla opitaan jonkkamaan yksin ja yhdessä palloilla, keiloilla, renkailla, diaboloilla ja stickeillä. Kurssi sopii kaikentasoisille ja -ikäisille jonglööreille. Jonkkasessiot järjestetään la-su 28.-29.10. ja la-su 4.-5.11., kaikkina päivinä klo 10:30-13:30. Luvassa luovaa tutkistelua, yhdessä ja itse tekemistä ja onnistumisen riemua - ja ehkä vähän epäonnistumistenkin sietoa - ja ennen kaikkea paljon jonkkaa ja hauskaa! Lupaamme ja vannomme (kautta kivemme ja kantomme!) että intensiivijakson aikana opit jongleeraamaan kolmella keilalla - tai muuten rahat takaisin!

Tantereen harrastajat voivat ilmoittautua kurssille normaalisti Avoinna24-järjestelmän kautta. Ilmoittaudu kurssin ensimmäiselle kerralle niin varaat paikkasi koko intensiivijaksolle.