Parkour Akatemia :: Kesän Pariakrobatialeiri

Kesän Pariakrobatialeiri

Uudenvuoden Pariakrobatialeirin kesäisempi sisarus on vihdoin täällä! Tervetuloa pariakrobatileirille Jyväskylään tänä kesänä 12.-15.7.2018! Luvassa hauskanpitoa ja uusien huikeiden taitojen oppimista huippuohjaajien opastuksessa!

ILMOITTAUTUMINEN ON JO AUKI! Ilmoittaudu nyt niin lunastat paikkasi neljän päivän leirille ennakkovaraajan edulla hintaan 140€ (norm. 180€, etusi -40€)! Huom. Etu voimassa vain 18.5. asti.

Huom! Ilmoittautuessasi kirjoita lomakkeen "terveiset"-kenttään mahdolliset erityisruokavaliot (laktoositon, kasvisruokavalio, yms yms) SEKÄ toiveitasi leirille ja mitä haluaisit oppia leirillä.

Leiri on suunnattu kaikentasoisille aikuisille ja nuorille aloittelijoista edistyneisiin akrobaatteihin. (12-15-vuotiaat aikuisen seurassa, 16-17-vuotiaat itsenäisesti huoltajan luvalla.) Osallistua voi yksin tai parin kanssa. Leirillä harjoitellaan eritasoisissa, rinnakkain järjestettävissä työpajoissa, joista löytyy jokaiselle sopivan tasoista treenattavaa. Leiri alkaa to 12.7. iltapäivällä ja päättyy su 15.7. illalla. Tarkempi aikataulu sekä muut lisätiedot tarkentuvat kevään aikana!

Huomaathan, että leirillä on paikkoja rajoitetusti - varaa omasi ajoissa, sillä viime vuonna leiri tuli kokonaan täyteen.
 
LEIRI SISÄLTÄÄ:
- Seitsemän 2,5h työpajaa ja neljä 1,5h oheisharjoittelupajaa, eli yhteensä 23,5 tuntia ohjattua harjoittelua
- Turvalliset ja tarkoituksenmukaiset permantomatoilla varustetut harjoitustilat, sekä käytettävissä on patjoja ja lonsseja
- Mahdollisuus vapaaseen harjoitteluun Jyväskylän Sirkuskoulun tiloissa Tanner-salilla työpajojen ulkopuolella - käytössä mm. trampoliini, vertikaalikankaita, trapetsi, jongleerausvälineitä ym.
- Mahdollisuus lattiamajoitukseen Jyväskylän Sirkuskoulun tiloissa Tanner-salilla (Ahjokatu 12, 40320 Jyväskylä)
- Leirinpäätösjuhlat sunnuntaina kaikille halukkaille
 
Lisätietoja sekä ohjaajien esittelyjä tulossa lisää pitkin kevättä! Seuraa tätä nettisivua sekä Tantereen omaa Facebook-sivua pysyäksesi ajan tasalla! Jos mieltäsi askarruttaa kysymys, joka vaatii pikaista vastausta, ota yhteyttä tiia.buckman@sirkuskoulu.fi.
 
Kesäisiin tapaamisiin!
 
Ps. Need information in English? Contact me via tiia.buckman@sirkuskoulu.fi !
 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!