Parkour Akatemia :: Ilmaiset kokeilutunnit la 2.2.

Tule mukaan ilmaisille kokeilutunneille lauantaina 2.2.!

Jyväskylän Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu tarjoavat kokeilulauantaina aikuisille käsinseisontaa, kouluikäsille lapsille parkouria ja 4-8-vuotiaille lapsille vanhempineen perhetunnin.

Kaikilla kokeilutunneilla pääset maksutta ammattilaisten ohjaukseen ja tutustumaan lajeihin, tiloihimme ja opetukseemme käytännössä. Mikään tunneista ei vaadi osallistujilta aiempaa osaamista, eikä niille tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

andyday (5).jpg

Perheparkour la 2.2. klo 16:00-17:00
Tämä kokeilutunti on tarkoitettu 4-8-vuotiaille lapsille vanhempineen. Tunnilla lapsi ja vanhempi leikkivät, harjoittelevat, oppivat uutta ja päihittävät haasteita yhdessä liikkuen ja toimien. Parkourin perusteita lähestytään leikinomaisesti ja lapsen kehitystasolle sopivin haastein.

kässäri (4).jpg

Käsinseisonta la 2.2. klo 16:00-17:00
Aikuisten (yli 18v) kokeilutunti. Tunnilla harjoitellaan erilaisia staattisia ja dynaamisia asentoja pään ja käsien päällä kokeneen ammattilaisen ohjauksessa. Saat haasteita tasosi mukaan, joten sopii kaikentasoisille osallistujille, ensikertalaisista konkareihin.

andyday.jpg

Lasten parkour la 2.2. klo 17:15-18:15
Tämä kokeilutunti on suunnattu 7-12-vuotiaille lapsille. Tunnille osallistuminen ei vaadi mitään aiempaa laji- tai liikuntataustaa, vaan parkourin perusteisiin tutustutaan ammattilaisohjaajien kokeneessa opastuksessa parkoursalissamme.
HUOM! VANHEMPI! Tulethan tunnin päättyessä salin puolelle tervehtimään ohjaajia.

Kaikille tunneille mukaan mukava liikuntavarustus ja oma vesipullo. Lasten ja perheiden parkourtunneilla joko sisäkengät tai paljain jaloin. Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon - olet mukana kun saavut paikalle!

Kaikki tunnit pidetään Jyväskylän Sirkuskoulun ja Parkour Akatemian Tanner-salilla osoiteessa Ahjokatu 12, 40320 Jyväskylä. Sisäänkäynti Seppäläntien puolelta, eli rakennuksen takaa. Tervetuloa!