Parkour Akatemia :: Tiiviskurssit

Tiiviskurssit

Nyt on mahtava tilaisuus päästä kokeilemaan parkouria ja samalla ottaa haltuun uusi harrastus! Tiiviskurssit ovat yleensä kahden päivän kursseja ja kumpikin päivä sisältää 2h harjoituksen. Kurssien aikana tutustutaan turvallisesti parkourin perustekniikoihin, etsitään kullekin luontaisia tyylejä liikkua ja opitaan tarkastelemaan ympäröimäämme urbaania ympäristöä uusin silmin.

Tulevat tiiviskurssit:

Kurssin nimi Päivämäärä Kellonaika  Hinta Paikka Ilmoittautuminen
Parkourin tiiviskurssi: Presit  31.3. 15-17  35€  Kumpulantie 1 Ilmoittaudu tästä!

 Kurkkaathan myös Lauttasaaren tiiviskurssitarjonnan tästä!

Missä kurssit järjestetään?

Ensisijaisesti kurssit järjestetään ulkona Itä-Pasilan suosituilla harjoittelupaikoilla eli "spoteilla". Rankkasateen tai kovan pakkasen sattuessa harjoitukset kuitenkin siirretään sisätiloihin Parkour Akatemian salille osoitteeseen Kumpulantie 1. Kokoontuminen salin etuoven edessä. 

Mitä tarvitsen mukaan kurssille?

Säänmukaiset ulkoliikuntavarusteet, sisäliikuntavarusteet ja puhtaat sisäkengät sekä juomapullon. Tavallisilla lenkkareilla pärjäät hyvin!

Tarvitseeko kurssille osallistuakseen hyvän pohjakunnon tai SM-mitalin voimistelusta?

Ei missään nimessä. Parkour on laji, jota jokainen voi harrastaa oman ikänsä ja lähtötasonsa puitteissa. Kaikki tekniikat ja harjoitukset on mahdollista suorittaa hyvin matalalla ja pienesti ennen siirtymistä eteenpäin.

KURSSIKOHTAISET TIEDOT

Parkourin tiiviskurssi: Presit

Kurssin ajankohta: sunnuntai 31.3. klo 15-17
Kurssin hinta: 35€

Presi eli tarkkuushyppy (engl. precision jump) on yksi parkourin perustekniikoista. Tällä kurssilla pureudutaan hyvän presitekniikan ydinkohtiin ja erilaisiin sovelluksiin, joiden avulla kokeneemmatkin parkouraajat saavat vaihtelua ja haastetta. Kurssilla tehtyjä harjoituksia skaalataan jokaisen omalle tasolle sopivaksi, joten se sopii sekä aloittelijoille että lajia pidempään harrastaneille. Lisäksi tavoitteena oppia löytämään omia presihaasteita ympäristöstä ja saada ideoita siihen, kuinka hyppyjä voi helpottaa tai vaikeuttaa itselle sopiviksi sekä kuinka haastavampia presejä voi lähestyä. Miten esimerkiksi liukkaalle alustalle voi laskeutua, tai mikä on bounce-back ja kuinka sitä voi hyödyntää?

Kurssi sopii kenelle tahansa hyppimisestä kiinnostuneelle, eikä ennakkovaatimuksia ole. Kurssi järjestetään Helsingin Parkour Akatemian Pasilan salilla (Kumpulantie 1) joten mukaan on hyvä ottaa sisäkäyttöön soveltuvat kengät
.

Kurssin ohjaajana toimii Parkour Akatemian ohjaaja Sanni Vesterinen.

 

 

Lisää kysymyksiä?

Ota yhteyttä: helsinki@parkourakatemia.fi tai 0503417157 (arkisin klo 10-15)