Jyväskylän Sirkuskoulu :: Kevätnäytös 2014

ja Cooma Dance Academyn yhteinen

kevätnäytös

Esitykset: su 6.4.2014 klo 15.00 ja 18.00

No johan nyt on! Tänä keväänä Parkour Akatemia, Jyväskylän Sirkuskoulu ja Cooma Dance Academy järjestävät ensimmäistä kertaa yhteisen kevätnäytöksen Kaupunginteatterin suurella näyttämöllä, johon SINULLA on mahdollisuus osallistua. Hurraa!

Mitä?

Esityksen teemana on avaruus ja lavalle pääsevät halutessaan kaikki Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun lapsiryhmien ja perheryhmien osallistujat, sekä tiettyjen aikuisten ryhmien osallistujat. Parkour-ryhmiin osallistujat tulevat luonnollisesti parkouraamaan ja sirkuskoululaiset sirkustelemaan.

Mitä kevätnäytökseen osallistuminen merkitsee teille käytännössä?

Suurin osa harjoituksista tullaan tekemään normaalien viikkotuntien lomassa puolihuomaamatta. Lisäksi kaikki tarvittavat taidot tullaan opettelemaan viikkotunneilla. Osallistujalta vaaditaan siis ainoastaan halu päästä esiintymään. Lisäksi teidän on sitouduttava osallistumaan viikkotuntien ulkopuolella järjestettäviin kenraaliharjoituksiin ja esityksiin seuraavasti:

Huomatkaa, näytöksiä on sunnuntaina 6.4 kaksi (ensimmäinen klo 15 ja toinen klo 18). Lapsi- ja perheryhmät osallistuvat vain toiseen näytökseen (ks. alla jako ryhmittäin) ja nuoret sekä aikuiset molempiin. Jos tuttavasi osti vahingossa lipun väärään näytökseen, käykää vaihtamassa se pikaisesti kaupunginteatterin lipunmyynnissä. http://www.jyvaskyla.fi/kaupunginteatteri/liput

LAPSI- JA PERHERYHMIEN JAKO:
Katso alta kumpaan ryhmään kuulut ja noudata sen ryhmän aikatauluja.

PERHEET
Perhesirkus 1 ENSIMMÄINEN näytös
Perhesirkus 2 TOINEN näytös
LAPSET
Ryhmät 2 & 3 = Sirkuslapset 1 ENSIMMÄINEN näytös
Ryhmät 1 & 4 = Sirkuslapset 2 TOINEN näytös

Ilma-akrobatia juniorit ryhmä esiintyy sirkuslasten kanssa molemmissa näytöksissä.

HARJOITUSTEN JA NÄYTÖSTEN AIKATAULU

Lauantai 22.3. Valorinne: meni jo.

Torstai 3.4  Nuorten kenraali Taidetyöpajalla 17.30-18.40

Lauantai 5.4. läpimeno Pohjalammen koululla klo 15.00 - 17.30 (ei nuorten ryhmille)

Sunnuntai 6.4. Kaupunginteatterilla:

11:55 Ensimmäiseen näytökseen osallistuvat ryhmät paikalle (Perhesirkus 1 ja Sirkuslapset 1)

12:00 Info päivän kulusta, pukuhuoneisiin ohjaus ja lämmittely

12:30 nuoret paikalle kenraalia varten (sekä parkour että sirkus)

12:55 kenraali

13:55 palaute, viime hetken panikointi ja tauko

14:30 nuoret esiintyy lämpiössä ja aulassa

14:45 siirtyminen aloitusasemiin

15:00 ENSIMMÄINEN ESITYS!

16:15 ryhmät Sirkuslapset 2 ja Perhesirkus 2 saapuu paikalle

16:30 toinen kenraali. Tässä käydään läpi vain lasten ja perheiden osuudet. Muilla taukoa

17:00 viimeiset palautteet, eväitä ja taukoa

17:45 aloituspaikoille siirtyminen

18:00 TOINEN NÄYTÖS!

Kaikki nuoret esiintyvät ennen kumpaakin näytöstä.

Nuorten sunnuntain aikataulu:

12:30-13:00 vaatteet, (meikit)

13:00-13:30 lämppä

13:30-14:30 kenraali

14:30-15:00 show time!

Nuoret voivat tässä välissä mennä katsomaan esitystä tai pitää taukoa.

17:00-17:15 (vaatteet yms valmiina päällä) lämppä

17:15-17:30 valmistautuminen

17:30-18:00 show time!

Tässäkin välissä voi mennä katsomaan esitystä tai hengailla tai mennä kotiin.

HUOM: Harjoituksiin ja erityisesti esityspäivänä kannattaa varata omia eväitä mukaan, joita voi tauoilla syödä!

Nuoret esiintyvät ennen näytöksiä kaupunginteatterin aulassa katutaiteilijahengessä.

PUVUSTUS
Esiintymisasut hankkivat esiintyjät itse. Jokaiselle ryhmällä on ohjeistus asun valmistuksesta ja lähtökohtana on, että tarvittavat materiaalit/vaatteet löytyvät jo kotoa tai ovat edullisesti hankittavissa mm. kirpputorilta. Valorinteen harjoituksissa on mahdollisuus "tuunata" asuja! Lue puvustusohje: PUVUSTUS OHJE

Mikäli haluat osallistua näytökseen ilmoittaudu allaolevalla lomakkeella. Nähdään treeneissä!

Kyllä