Parkour Akatemia :: Lahden sirkuskoulu

Lahden sirkuskoulu

sirkuslogo.jpg

Kevätkausi loppuu 15.12. Kevätkauden ryhmiin ilmoittautuminen on nyt käynnissä. Kevätkausi alkaa viikolla 3.. Sirkuskoulu toimii Parkour Akatemian Vault-salilla on mm. kaksi jättitrampoliinia, volttimonttu, voimistelupermanto, airtrack-volttirata, parkour-osio, ilma-akrobatiakankaat ja -köysi sekä kaikenlaista sirkusvälineistöä. Tule mukaan!

Sirkustreeneissä on hauskaa ja hikistä, voimakasta ja luovaa. Sopii aloittelijoille, kuntoilijoille, taiteilijoille, urheilijoille, tanssijoille ja kaikenikäisille apinoille ja karhuille. Sekä ihan tavallisille teuvoille.

Lahden sirkuskoulun ohjaajat ovat opintojaan tänä vuonna päättäviä sirkusalan opiskelijoita, kokeneita sirkusohjaajia ja muuten vaan mainioita tyyppejä :)

KEVÄÄN 2020 RYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN ON KÄYNNISSÄ.

Ilmoittaudu ryhmiin TÄSTÄ

KEVÄÄN 2020 RYHMÄT

AIKUISET

Aikuisten ryhmä on tarkoitettu 16-50 vuotiaille tytöille ja pojille ;) Ryhmässä harjoitellaan eri sirkuslajeja kuten jönglöörausta, tasapainolajeja, akrobatiaa ja trampoliiniakrobatiaa. Harjoittelussa huomioidaan ryhmän mielenkiinnonkohteet ja taitotaso.

Treenit: SU klo 13.30-14.30 Vault Parkour-salilla

PERHERYHMÄ

Perheryhmä on tarkoitettu aikuisille sekä 3-6 vuotiaille lapsille ;) Ryhmässä harjoitellaan leikinomaisesti eri sirkuslajeja kuten jönglöörausta, tasapainolajeja, akrobatiaa ja trampoliiniakrobatiaa. Harjoittelussa huomioidaan ryhmän mielenkiinnonkohteet ja taitotaso. Perheryhmässä aikuiset ja lapset harjoittelevat pääasiallisesti yhdessä.

Treenit: SU klo 10.30-11.30 Vault Parkour-salilla

PIKKUMANAATIT 4-6v

Ryhmässä harjoitellaan leikinomaisesti eri sirkuslajeja kuten jönglöörausta, tasapainolajeja, akrobatiaa ja trampoliiniakrobatiaa. Harjoittelussa huomioidaan ryhmän mielenkiinnonkohteet ja taitotaso.

Treenit: SU klo 11.30-12.30 Vault Parkour-salilla

LAPSET 7-10v

Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti eri sirkuslajeja kuten jönglöörausta, ilma-akrobatiaa, tasapainolajeja ja trampoliiniakrobatiaa. Harjoittelussa huomioidaan ryhmän mielenkiinnonkohteet ja taitotaso.

Treenit: SU klo 12.30-13.30 Vault Parkour-salilla

NUORET 11-15

Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti eri sirkuslajeja kuten jönglöörausta, tasapainolajeja, akrobatiaa ja trampoliiniakrobatiaa. Harjoittelussa huomioidaan ryhmän mielenkiinnonkohteet ja taitotaso.

Treenit: SU klo 12.30-13.30 Vault Parkour-salilla

Katso myös Parkour Akatemian parkour- ja akrobatiaryhmien tarjonta TÄSTÄ

Vault-salilla järjestämme myös sirkus-ja parkour-synttäreitä

Varaa Synttärit TÄSTÄ

 

OHJAAJAT

                Noora Pasanen                                                                  

photo_2-3.JPG   

                 Anni Pietala

 photo_3-1.JPG 

                Nuutti Vallin

 photo_1-3.JPG

 

 

VARUSTEET
Korut ja terävät yksityiskohdat kuten vetoketjut vaatteissa kielletty, koska trampoliinin verkko,  ilma-akrobatiakankaat ja permanto saattavat vaurioitua. Tunnille jalat pestyinä. Ilma-akrobatiaa varten kainalot, polvitaipeet ja keskivartalo suojaan esim. pitkähelmainen ja -hihainen paita, housuissa kapenevat, pitkät lahkeet.

PERIAATTEET
Turvallisuus - Sirkuskoulun tunneilla ensimmäisenä tulee aina turvallisuus. Harjoituksissa kaikki liikkeet opetellaan turvallisesti vaihe vaiheelta ja lisäksi tehdään kehoa huoltavia lihaskuntoharjoituksia. Tärkeimpänä periaatteena kulkee turvallisen harjoittelutavan siirtäminen eteenpäin.
 
Henki - Lahden Sirkuskoulu haluaa vaalia sitä henkeä ja ajatusmaailmaa, joka sirkuksen harjoittelussa usein vallitsee. Mielestämme tässä korostuvat  hauskanpito ja kilpailemattomuus harjoitellessa,  kokonaisvaltainen harjoittelu osana elämää, harjoittelukumppanien ja -ystävien kunnioitus ja auttaminen sekä luovuus ja vapaus niin harjoittelussa kuin muillakin elämän osa-alueilla.
 
Oma-aloitteisuus - Tarkoituksenamme on innostaa ja kannustaa ihmisiä omaehtoiseen, ohjattujen tuntien ulkopuolellakin tapahtuvaan harjoitteluun. Tämä toteutuu esimerkiksi vapaavuorojen merkeissä, jonne Sirkuskoulun jäsenet ovat tervetulleita harjoittamaan taitojaan ilman varsinaista ohjausta ja pitämään porukalla hauskaa.
 
Parkour - Lahden Sirkuskoulun erikoisuutena on parkourin huomioon ottaminen opetussuunnitelmassa. Parkour on hyvin perustavanlaatuista liikettä ja opettaa juuri sellaista kehonhallintaa, mitä myös sirkustelussa tarvitsee. Parkour Akatemian valikoimasta löydät parkour-tunnit, mutta parkouria saatat löytää mausteena miltä tahansa sirkustunnilta.
 
VAKUUTUS
Kaikki Lahden Sirkuskoulun tunneille osallistujat ovat vakuutettuja. Vakuutuksesta voit kysyä Parkour Akatemian toimistosta toimisto@parkourakatemia.fi.
 
YHTEYSTIEDOT
 
Juho Kallio p.0440320060, juho.kallio@parkourakatemia.fi