Jyväskylän Sirkuskoulu :: Ilmoittautuminen ja hinnat

Ilmoittautuminen / Hinnat

VIIKKOTUNNIT

Jyväskylän Sirkuskoulu toimii tiiviissä yhteistyössä ja samoissa tiloissa Parkour Akatemian kanssa, eli paikkana Luovan liikunnan keskus Tanner. Harjoittelemaan meillä pääsee harjoittelupassilla, jolla pääset kaikille sirkus- ja parkourtunneille jotka soveltuvat ikäryhmällesi! Aikuisten passi 46€/kk, lasten passi 44€/kk (12kk sopimus).

Missä on Tanner, lisää tietoa harjoittelupassista, muuta kysyttävää? Käy lukemassa tiloistamme ja varaa nyt ikioma passi Parkour Akatemian sivulta.

Lukujärjestys ja ryhmäkuvaukset löytyvät täältä.

VAPAAVUOROT

Sirkuskoulun vapaavuoroja on joka viikko, tarkista kalenterista milloin. Vain passilaiset voivat varata paikkoja ennakkoon. Vapaavuoron säännöt ja tarkempaa tietoa täällä.

Yleiset vapaavuorot: 10€ / hlö - passilaiset ilmaiseksi!

Perheiden vapaavuoro: 10€ / lapsi ja huoltaja, lisäperheenjäsen 5€ (myös passilaiset)

Vapaavuoro maksetaan vuorolle tultaessa vapaavuoron valvojalle.

LEIRIT JA KURSSIT

Syksyn leirejä ja kursseja suunnitellaan parhaillaan!

Smartum_etu_kay_meilla
LIIKUNTA_JA_KULTTUURISETELI
LIIKUNTASETELI_200pix_ajantasainen_versio.jpeg

Voit maksaa seteleillä harjoittelupassin tuomalla ne paikan päälle Sirkuskoulun toimistolaisille. Hyväksymme Liikunta-, Kulttuuri- ja Virikesetelit.