Jyväskylän Sirkuskoulu :: Ilmoittautuminen ja hinnat

Ilmoittautuminen / Hinnat

VIIKKOTUNNIT

Jyväskylän Sirkuskoulu toimii tiiviissä yhteistyössä ja samoissa tiloissa Parkour Akatemian kanssa. Harjoittelemaan meillä pääsee harjoittelupassilla, jolla pääset kaikille sirkus- ja parkourtunneille jotka soveltuvat ikäryhmällesi! Aikuisten passi 46€/kk, lasten passi 44€/kk (12kk sopimus).

Käy lukemassa lisää ja tilaa Jyväskylän Sirkuskoulun ja Parkour Akatemian harjoittelupassi jo eilen!

Lukujärjestys ja ryhmäkuvaukset löytyvät täältä.

VAPAAVUOROT

Sirkuskoulun vapaavuoroja on joka viikko, tarkista varauskalenterista milloin. Vain passilaiset voivat varata paikkoja ennakkoon. Vapaavuoron säännöt ja tarkempaa tietoa täällä.

Yleiset vapaavuorot: 10€ / hlö, lisäperheenjäsen 5€ - passilaiset ilmaiseksi!

Perheiden vapaavuoro: 10€ / lapsi ja huoltaja, lisäperheenjäsen 5€ (myös passilaiset)

Vapaavuoro maksetaan vuorolle tultaessa vapaavuoron valvojalle. Maksu kortilla.

LEIRIT

Lasten leirejä löytyy etenkin koulujen lomaviikoille ja kesäkuusta elokuuhun. Tarkempi tarjonta ja aikataulut löytyy Parkour Akatemian ja Jyväskylän Sirkuskoulun yhteiseltä leirisivulta.

KURSSIT

Meiltä löytyy myös vaihtuvasti erilaisia tiiviskursseja nuorille ja aikuisille. Tarkempi tarjonta ja aikataulut löytyy Parkour Akatemian ja Jyväskylän Sirkuskoulun yhteiseltä kurssisivulta.

Smartum_etu_kay_meilla
LIIKUNTA_JA_KULTTUURISETELI
LIIKUNTASETELI_200pix_ajantasainen_versio.jpeg

Voit maksaa seteleillä harjoittelupassin tuomalla ne paikan päälle Sirkuskoulun toimistolaisille. Hyväksymme Liikunta-, Kulttuuri- ja Virikesetelit.