Parkour Akatemia :: FinnAcro 2020

FinnAcro - Syksy 2020

FinnAcro_kesa_2019_117_small.jpg

Hiphei ja huraa!

Saamme lisää muutaman pienen FinnAcron syksyyn ja uutena vuotena lisää. Vuoden vaihteesta tiedotamme myöhemmin. Alla syksystä!

FinnAcro goes Esbo!
Parkour Akatemia on avannut uuden toimipisteen Espooseen ja järjestämme sen ihastuttavissa uusissa toimitiloissa syyslomalla FinnAcro tapahtuman. Näissä tiloissa voi tehdä korkeimmatkin temput ilman mitään huolta.
Syksyn FinnAcro, tai no oikeastaan Finnacrot, järjestetään pienimuotoisena ja mukavana tapahtumana, jossa vältämme suurten tapahtumien mahdolliset terveydelliset riskit. Osallistumme talkoisiin Suomen pitämiseksi terveenä järjestämällä yhden ison tapahtuman sijaan kaksi pientä.

ILMOITTAUTMINEN TAPAHTUMIIN ON AUKI! KLIKKAA TÄTÄ LINKKIÄ ILMOITTAUTUAKSESI KOKO TAPAHTUMAAN. Ilmoittautumisen yhteydessä maksat vain varausmaksun 35€.

Jos et halua ilmoittautua koko tapahtumaan vain pelkästään joihinkin keskitason työpajoihin, klikkaa tätä linkkiä. Ilmoittautumisen yhteydessä ei tarvitse maksaa mitään, vaan yksittäisen työpajat maksetaan paikan päällä korttimaksuna.

Tapahtumat järjestetään syyslomaviikon 42 edeltävänä ja syyslomaviikon viikonloppuna uudessa paikassa Espoon Parkour Akatemian Sirkuskoulun tiloissa. Alla tarkempi aikataulu.

Alkavien ja Keskitasolle siirtyvien tapahtumassa on yksi sali käytössä ja vain yksi työpaja kerrallaan. Keskitason ja Edistyneiden tapahtumassa on kaksi salia käytössä ja kaksi worksoppia yhtäaikaa.
Harjoitusten pitämiseksi mielekkäänä jokaiselle osallistujalle, ensimmäistä viikonloppua lukuunottamatta, on leireillä taitotasovaatimukset. Ammattilaisohjaajamme skaalaavat harjoituksia kullekin sopivaksi.

Ilmoittatumisen yhteudessä maksat vain varausmaksun 35€. Loppu maksetaan korttimaksuna leirillä.
Olemme saaneet mahtavan ohjaajakaarin suomalaisista tähtiohjaajista ja muutamasta pysyvämmin Suomessa oleilevasta vahvistuksesta.

Luvassa paljon treeniä, hauskanpitoa hyvässä porukassa ja hurjasti uutta opittavaa! Leiri on pääasiassa aikuisille, mutta 16-17-vuotiaat voivat osallistua huoltajan luvalla ja 12-15-vuotiaat aikuisen seurassa.

LEIRIN HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN
Koko leirin hinta 145€. Ilmoittautumisen yhteydessä maksan vain varausmaksun 35€ ja loput leirin alussa kortilla. Jos ilmoittudut lauantaille van muutamaan työpajaan täältä, niin maksat yhdestä työpajasta 25€.

Työpajojen lisäksi tauoilla voi harjoitella omatoimisesti ja sirkuskoululla voi myös majoittua (oma makuupussi/lakanat&patja mukaan).

SYKSYN FINNACRO TAPAHTUMAT:
Leiri 1 - Aloittelevat ja keskitasolle siirtyvät, ei ennakkovaatimuksia , 3 päivää - 9.-11.10.2020
Leiri 2 - Keskitaso ja Edistyneet, 3 päivää - 16.-18.10.2020

OHJAAJAT JA ENNAKKOVAATIMUKSET
Leiri 1: 9.-11.10.2020
Leirille voi tulla kuka tahansa ensimmäistä kertaa pariakrobatiaa harjoitteleva tai jo hetken harjoitellut. Opettajat osaavat skaalata harjoituksista juuri sinulle sopivan.

Leiri 2: 16.-19.10.2020
Keskitaso - ennakkovaatimuksena joko lentäminen tai pohjaaminen F2H.. Ei niin väliä miten asentoon pääsee, kunhan siinä on mukava olla.
Edistyneet - ennakkovaatimuksen käsi-kässäri eli H2H, niin että se pysyy vakaasti 5 s, joko niin että pohja on selällään maassa tai seisoo.

LISÄTIETOA OHJAAJISTA:
Ohjaajat ovatkin Finnacroissa aikaisemmin vierailleille varmasti tuttuja. Suomalaisia pariakrobatian huippuja sekä tekemisessä itse että opettamisessa. Ohjaajat tarkentuvat myöhemmin tällä viikolla!

LEIRIEN AIKATAULUT

PE: 18:00 saapuminen, 18:30-20:30 työpaja 1

LA: 10:00 - 12:00 työpaja2, 12:00 - 13:00 Lounastauko, 13:00 - 15:00 työpaja 3, 15:00 - 17:00 Tauko ja mahdollisesti erikoisohjelmaa, 17:00 - 19:00 työpaja 4, 19:00 - 22:00 Vapaata treeniaikaa, jamittelua, hengailua Sirkuskoululla

SU: 10:00 - 12:00 työpaja 5, 12:00 - 13:00 Lounastauko, 13:00 - 15:00 työpaja 6, 15:00 - 16:00 Palautetilaisuus ja loppujamit

ILMOITTAUTMINEN TAPAHTUMIIN ON AUKI! KLIKKAA TÄTÄ LINKKIÄ ILMOITTAUTUAKSESI KOKO TAPAHTUMAAN. Ilmoittautumisen yhteydessä maksat vain varausmaksun 35€.

Jos et halua ilmoittautua koko tapahtumaan vain pelkästään joihinkin keskitason työpajoihin, klikkaa tätä linkkiä. Ilmoittautumisen yhteydessä ei tarvitse maksaa mitään, vaan yksittäisen työpajat maksetaan paikan päällä korttimaksuna.

YHTEYSTIEDOT
Mikäli mieltäsi askarruttaa kysymys joka vaatii pikaista vastausta, ota rohkeasti yhteyttä!
Espoon toimisto,
Risto Nätynki
Hämähäkki Perttu (housti, FinnAcro-tiimi)

Seuraa meitä myös Facebookissa! → https://www.facebook.com/finnacro/