Parkour Akatemia :: 10v juhlavuosi

Näyttökuva 2018-04-16 kello 8.23.50.pngLauantaina 18.8.2018
Riihivuori, Muurame (Jyväskylän naapurissa)
Osta liput täältä

Kiitos ja tervetuloa!

Kiitos siitä, että Parkour Akatemian olemassaolo on mahdollista juuri sinun ansiostasi. Tervetuloa mukaan juhlapäivään ja elokuun pimenevään iltaan. Estradi on katettu harrastajien ja ohjaajien juhlanäytökselle, jonka jälkeen ilta jatkuu Gaalan merkeissä, jossa kullataan muistoja ja jaetaan tunnustuksia. Tietysti Parkour Akatemian tyyliin!  Tämä juhla on kaikille harrastajillemme, läheisille, ystäville ja muuten vaan lajeista kiinnostuneille. Vaikka juhla kantaa nimenään Parkour Akatemia 10v, on tämä yhtä lailla Jyväskylän Sirkuskoulun juhla. Katsojana pääsee siis nauttimaan kahden lajin taitureista samalla kertaa!

juhlakuva.jpg

Juhlanäytös

Juhlanäytös tuo lavalle satapäin kaikenikäisiä parkour- ja sirkusharrastajiamme. Esiintyjät ovat valtaosin Jyväskylästä, jossa esitystoimintaa on perinteisesti ollut jo vuosien ajan Sirkuskoulun ja Parkour Akatemian toimesta. Myös ryhmiä muista kaupungeista tullaan näkemään lavalla. Alla tunnelmia aikaisempien vuosien näytöksistä. Näytöksiä on vain yksi, joten varaathan paikkasi ajoissa!

ilma-akro_atlantia.jpg

 tss_severi.jpg

perhesirkus.jpg

Päivitämme tämän sivun alaosaan kysymyksiä ja vastauksia juhlanäytökseen liittyen, joita harrastajille tai harrastajien vanhemmille mahdollisesti on saattanut tulla mieleen.

Juhlaillallinen

Ennakkoilmoittautuminen hintaan:
16€ (aikuiset) / 12€ (lapset)

 

Buffetpöydästä tarjoiltuna:

- Vihersalaattia, kurkkua, tomaattia ja talon salaatinkastiketta
- Kasvispastasalaattia 
- Maalaispatonkia ja ruohosipulituorejuustoa / ruohosipulilla maustettua margariinia
- Basmatiriisiä ja broileri-wokkivihannes-kookoskermakastiketta / vegaanista papu-wokkivihannes-kookoskermakastiketta

- Kahvia / teetä

- Kesämarjakiisseliä (vegaaninen, gluteeniton)

Ruokajuomaksi sekamehua, kotikaljaa ja vettä
--- --- --- --- ---
Erikoisruokavaliot on ilmoitettava erikseen tilauksen yhteydessä. Pastasalaatti on tarvittaessa saatavana vegaanisena ja/tai gluteenittomana. Pääruoan kastikkeet ovat kookoskermaan tehtynä, eli ovat maidottomia ja gluteenittomia.

Kyydit

Julkinen Linkki-liikenne ei valitettavasti tavoita Riihivuorta, joten paikan päälle tullessa kannattaa turvautua kimppakyyteihin tai muihin luoviin ratkaisuihin. Selvitämme yhteiskyydityksen mahdollisuuksia ja ilmoitamme asiasta myöhemmin. Ilmoitamme myöhemmin mikäli jonkinlaista yhteiskyyditystä järjestyy.

Ohjelma:

13.00-15.00 Juhlanäytös

17.00-19.00 Parkour Akatemia 10v -Gaala

19.00-21.00 Illallinen (Gaalan jälkeen)

21.00-02.00 Juhlan jatkot (Ikäraja 18v. klo 22 jälkeen)

Liput

 

Lippujen hinnat: Aikuinen ja nuori (12v+) / Lapsi (0-12v)

Juhlanäytös
18€ / 16€
(Ovelta 20€ / 18€)

Parkour Akatemia 10v. Gaala
24€ / 18€
(Ovelta 26€ / 20€)

LIPPUPAKETTI Juhlanäytös + Gaala
32€ / 24€
(Ovelta 35€ /27€)

Juhlien jatkot
6€ ostettavissa ennakkoon lipunoston yhteydessä
(Ovelta 10€)

Juhlaillalliselle voit ostaa liput myös lipunoston yhteydessä. Juhlaillallisesta lisätietoja tällä sivulla alempana.

OSTA LIPUT TÄÄLTÄ

 

Gaala

Ainutkertainen Parkour Akatemian 10v- Gaala huipentaa juhlapäivän. Gaala on Parkour Akatemian historiassa ensimmäinen laatuaan, joten voimme toistaiseksi vain sanoa, että luvassa on vauhtia, huumoria, naurua, palkintoja, puheita, liikkuvaa kuvaa, ääntä, ylistyksiä ja vaikka mitä! Gaalassa tullaan näkemään esityksiä mm. parkour- ja sirkusammattilaisiltamme. Gaalan päätteeksi esiintyy musiikkiartisti Iisa! Alla kuvia esiintyjistä, joita päivitetään lähempänä. Ei kuitenkaan kannattaa jäädä odottamaan, lippuja on rajoitetusti!

Ducktrio pienennetty.jpg
Ducktrio :: insta :: fb

iisa_promo11_web_viivhuuska.jpg
Iisa :: iisaofficial.fi

Jatkot

Juhlien jatkopaikkaa ei tarvitse miettiä. Juhlaillallisen jälkeen Riihivuoren ravintolatila muuntautuu jatkopaikaksi mm. Suomen LiveDiscon ja Suomen nuorimman drag-artistin Luka Tienhaaran toimesta. (Luka esiintyy ennen klo 22:a)

Lippu jatkoille on 10€ paikan päältä ostettuna. Lipun voi etukäteen ostaa Gaala-lipun oston yhteydessä (lisähintaan 6€)

Jatkot ovat klo 22 saakka ikärajattomat.  Alaikäiset tarvitsevat kuitenkin huoltajan suostumuksen. Alaikäisten osallistuminen jatkojen ensimmäiselle tunnilla on maksuton.

Jatkoilla Riihivuoren ravintolan baari on auki.

Luka image.jpg
Luka Tienhaara :: fb :: YouTube

 
 

Kysymyksiä ja vastauksia juhlanäytöksestä

Ketkä esiintyvät juhlanäytöksessä?

Juhlanäytöksessä esiintyvät ennalta valikoidut ryhmät Parkour Akatemiasta ja Jyväskylän Sirkuskoulusta. Juhlanäytökseen osallistuminen ei ole pakollista. Ryhmät ovat ennalta valittuja käytännön järjestelyiden vuoksi. Tanner Open Stagen esityksillä on käytännössä mahdollisuus esiintyä myös Juhlanäytöksessä (joka on myös erittäin toivottavaa). Näin esitystä pääsee kehittämään viemällä se isommalle lavalle!

Miten juhlanäytökseen valmistaudutaan / harjoitellaan?

Lasten ryhmien harjoittelu tapahtuu ohjatuilla tunneilla ohjaajan johdolla. Myös aikuiset voivat harjoitella ohjaajan johdolla, mutta riippuen kokemuksesta voi harjoittelu olla omatoimisempaa. Lisäharjoituksia voi olla mahdollista järjestää ja etenkin aikuisten ryhmien osalta näin voi myös omatoimisesti tehdä.

Mitä esiintyminen maksaa ja mitä tarvitsen?

Itse esiintymisestä ei varsinaisesti tarvitse mitään ylimääräistä harrastusmaksua, mutta esiintyjien puvustuksesta ja mahdollisesta maskeerauksesta voi tulla lisäkuluja harrastajille. Myös mahdolliset matkakulut tulee maksaa itse. Itse esityspäivään on hyvä varustautua omilla eväillä, mutta tarjolla on myös maksuton keittolounas.

Mitä tehdä jos haluaisin esiintymään juhlanäytökseen?

Paras keino on ottaa yhteyttä oman Parkour Akatemiasi vastaavaan ohjaajaan tai Sirkuskoulun rehtoriin (Jyväskylässä).

Onko Juhlanäytöksen esiintyjillä paikka Gaalan katsomossa?

Ei valitettavasti. Gaala on eri tilaisuus, johon harrastaja voi ostaa lipun.

Untitled 2.jpg

 

 

 Näyttökuva 2018-04-25 kello 15.37.33.png